ZONNEPANELEN

Wek je eigen stroom op!

ECOSOLICE zonnepanelen

Wek je eigen stroom op met zonnepanelen

In ons land schijnt de zon genoeg om zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen. Meer dan 1000 klanten van Ecosolice doen dat intussen al. De aanschaf van zonnepanelen is een duurzame investering in je huis én het milieu. Bovendien bespaar je direct op je energiekosten. Wil je weten wat zonnepanelen jou opleveren? We geven je graag vrijblijvend advies aan huis.

Waarom zonnepanelen?

  • Wek je eigen stroom op
  • Verminder CO2-uitstoot
  • Bespaar op energie
  • Korte terugverdientijd
  • Verhoogt je woningwaarde

Met de zonnepanelen van Ecosolice wek je zelf zonnestroom op. Zo verminder je de CO2-uitstoot van jouw huishouden en ga je klimaatverandering tegen!

De stroom die je op het dak opwekt, verbruik je direct in je eigen huis. Met zonnepanelen bespaar je dus ook op jouw energiekosten: hoe meer je zelf opwekt, des te minder je kwijt bent aan je energierekening en des te korter de terugverdientijd. Zonnepanelen hebben bovendien een lange levensduur en leiden vaak tot een beter energielabel voor je woning.

Hoeveel kosten zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een goede investering, maar de prijzen veranderen snel. Daarom snappen wij dat je vooraf nauwkeurig wilt weten wat de precieze kosten van zonnepanelen zijn.

Op de vraag wat de prijs van zonnepanelen is, is echter geen eenduidig antwoord mogelijk. De kosten verschillen namelijk per situatie. Het ene gezin heeft bijvoorbeeld een grotere energiebehoefte dan het andere en heeft daarom meer zonnepanelen nodig. De prijs is onder meer afhankelijk van het vermogen(uitgedrukt in wattpiek) en de afmetingen. Alsook de situatie van het dak en de woning moet ook in acht worden genomen.

Na een huisbezoek maakt onze adviseur een correcte offerte. Zo weet je precies hoeveel de investering jou zal kosten.

 


Hoe werken zonnepanelen?

Met zonnepanelen kan zonlicht direct in elektriciteit worden omgezet. Een zonnepaneel bestaat uit vele kleine zonnecellen die met elkaar verbonden zijn. Elke zonnecel is opgebouwd uit flinterdunne laagjes halfgeleidend materiaal, waar een spanningsverschil ontstaat door het zonlicht. Dit proces noemen we het fotovoltaïsch effect. Een zonnepaneel wordt daarom ook vaak een ‘pv-paneel’ genoemd, naar het Engelse ‘photovoltaics’. De opgewekte zonne-energie wordt vervolgens doorgegeven aan het elektriciteitsnet met behulp van een omvormer.

Snelle installatie

Wil jij binnen 2 maanden zonnepanelen op je dak om optimaal te profiteren van de zon? Contacteer ons en wij regelen het voor jou!

Gratis offerte

Ben je op zoek naar een erkend installateur van zonnepanelen of een specialist in thuisbatterijen? Ecosolice is gelegen in Harelbeke en is actief in gans Vlaanderen en Wallonië.

Heb je een vraag of wens je een offerte aanvraag te doen bij Ecosolice? Maak een afspraak via het contactformulier, we komen graag bij je langs.

Service:

Certified by

Proud partner of